Massage Feelsgood Boekel

Bedrijfsmassage

Door langdurig in dezelfde houding arbeid te verichten, door repeterende bewegingen te maken, een verkeerde houding aan te nemen,stress, vermoeidheid etc. worden spierenin het lichaam vaak extra belast.Hierdoorkunnen mensen allerlei klachten krijgen. Spieren verzuren sneller en kunnen mogelijk vast gaan zitten. Een massage kan dan uitkomst bieden

Daarom is het voor bedrijven ook mogelijk om personeel bij massage Feelsgood in de praktijk te laten behandelen. Ook als er geen klachten zijn onder uw personeel is het juist heel verstandig om personeel regelmatig te laten masseren om klachten te voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen.

De voordelen bij bedrijfsmassage zijn :
Persoonlijke benadering waar mensen rustig hun klacht kunnen uitleggen, afhankelijk van de aard van de klacht stelt Elly een mogelijke behandeling vast.

Dat er indien nodig langer de tijd is om uitgebreider op de klacht  in te gaan, met oa. sportmassage of  een shiatsubehandeling, dit alles is gericht op het zo spoedig en verantwoord mogelijk hervatten van de werzaamheden .

De behandelingen kunnen zowel overdag als sávonds uitgevoerd worden.

Dit alles zal  veel voordeel geven aan uw bedrijf zeker als er veel ziekteverzuim is en de kosten van de ziektewet alleen maar stijgen, haalt u de onkosten er zeker weer uit met fitter en tevreden personeel.

Bovendien is het mogelijk de BTW terug te vragen en in veel gevallen de rest van het bedrag af te trekken van de totale omzet.

Elly van Boxtel tel. 06-15591740 / 0492-321986  |  info@massagefeelsgood.nl